- Utilajul şi tehnologia prelucrării cărnii şi laptelui: Manual pentru clasa a XI-a, licee industriale cu profil de industrie alimentară (meseria preparator produse din carne, lapte, legume şi fructe) şi şcoli profesionale
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Pavel, Octavian Autor alternativ: Ionescu, Radu Autor alternativ: Oţel, Ioan Responsabilitate: Octavian Pavel Editura: Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1985 Descriere: 260 p. Limba: Română Clasificare: 664.91+637.13(075) Cota topografică: III 15189
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
322656
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
III 15189
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică