- Prepararea şi conservarea produselor de origine animală
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Popovici, Dumitru (1902-1952 ) Responsabilitate: Dumitru Popovici Editura: Editura Agro-silvică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1961 Descriere: 196 p. cu fig. Limba: Română Clasificare: 637 Cota topografică: II 25187
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
98995
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 25187
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
98996
|
Știință și tehnică
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
637 /P83
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică