- Organizarea şi tehnica muncii ospătarului. Manual pentru şcolile profesionale comerciale. Anii I şi II
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Coman, Gheorghe Autor alternativ: Bujoreanu, Gheorghe Autor alternativ: Dobrogeanu, Nicolae Responsabilitate: Gheorghe Coman Editura: Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1965 Descriere: 420 p. cu fig. + 3 f.pl. + 2 f.tab Note: Bibliografie p. 415 Limba: Română Clasificare: 64.024(075.36) Clasificare: 373.6-67:64.024 Cota topografică: II 13647
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
131279
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 13647
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică