- Organizarea şi tehnica muncii bufetierului şi canagiului : Manual pentru şcolile profesionale de alimentaţie publică. Anul I şi II
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Ţone, S. Autor alternativ: Coman, Gh. Responsabilitate: S. Ţone ; Gh. Coman Editura: Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1963 Descriere: 168 p. cu fig. Limba: Română Clasificare: 64.024(075.36) Clasificare: 373.6-67:64.024 Cota topografică: II 13710
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
112463
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 13710
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică