- Microbiologia şi chimia produselor alimentare : Manual pentru clasa a XII-a, licee economice şi de drept administrativ cu profil de alimentaţie publică şi şcoli profesionale
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Dimitriu, Matilda Autor alternativ: Paraschiv, Elisabeta Responsabilitate: ing. Matilda Dimitriu, ing. Elisabeta Paraschiv Editura: Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1985 Descriere: 131 p. Limba: Română Clasificare: 576.8+663/664(075) Cota topografică: II 43867
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
322617
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 43867
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică