- Influenţa condiţionării temperaturii şi umidităţii aerului asupra calităţii produselor lactate. Experienţa I.C.I.L.
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Editura: I.D.T. Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1964 Descriere: 28 p. Limba: Română Clasificare: 637.13 Cota topografică: III 6706
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
120014
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Broşură tipărită
|
III 6706
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică