- Dicţionar de artă culinară
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Dumas, Alexandre Père Traducător: Angheluţă, Lucreţia Responsabilitate: Alexandre Dumas Editura: Atos Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1997 ISBN: 973-98052-2-1 Descriere: 256 p. Note: Floarea Darurilor Limba: Română Clasificare: 81'374.2:641.5 Cota topografică: II 57558
Unităţi
- 9 înregistrări • Pagini 2 •
- 1
- 2
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
434443
|
Știință și tehnică
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64 / D89
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
434444
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 57558
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
435888
|
Filiala Prundu
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64 / D89
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
435889
|
Filiala Prundu
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64 / D89
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
435890
|
Filiala Craiovei
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64 / D89
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 9 înregistrări • Pagini 2 •
- 1
- 2
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică