Biblioteca Judeţeană "Dinicu Golescu" Argeş

  • Managementul calității serviciilor și ospitalitatea în restaurante, gastronomie, hoteluri : Tematică pentru formare profesională
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Stavrositu, Stere
    Responsabilitate: Stere Stavrositu
    Editura: Polirom
    Locul publicării: Iași
    Anul Ediției: 2014
    ISBN: 978-973-46-4052-2
    Descriere: 542 p. + il.
    Limba: Română
    Clasificare: 65.012.4:658.56
    Cota topografică: III 29325
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
607150
Știință și tehnică
Împrumut
Carte tipărită
65/S80
1.Normal
În inventariere
0
607151
Știință și tehnică
Împrumut
Carte tipărită
65/S80
1.Normal
În inventariere
0
607152
Depozit general
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
III 29325
1.Normal
La raft
0
Multimedia
Cuprins III 29325
1  
zoom out 100% zoom in
Caută previous search next search
Cuprins - III 29325  Descărcare
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola