- Orezul, de la antreuri la dulciuri : arta culinară italiană
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Grigorescu Piccoli, Michaela Autor: Grigorescu, Celesta Responsabilitate: Michaela Grigorescu Piccoli, Celesta Grigorescu Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1997 ISBN: 973-31-1102-3 Descriere: 296 p. Limba: Română Subiect: Artă culinară Clasificare: 641.5 Cota topografică: 64 / G83
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
602921
|
Știință și tehnică
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/G83
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică