- Ghidul alimentelor : ce și cât mâncăm. Trad. de Gabriela Tătărău
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Heller, Julia Autor secundar: Tătărău, Gabriela Responsabilitate: Valentina Iordan ; Julia Heller Editura: Lider Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2012 ISBN: 978-973-629-299-6 Descriere: 159 p. Limba: Română Subiect: Alimentaţie Clasificare: 613.2 Cota topografică: II 80483
Unităţi
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
596747
|
Știință și tehnică
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
61/H46
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
596748
|
Știință și tehnică
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
61/H46
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
596749
|
Știință și tehnică
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
61/H46
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
596750
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 80483
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică