Biblioteca Judeţeană "Dinicu Golescu" Argeş

  • Ghidul alimentelor : ce și cât mâncăm. Trad. de Gabriela Tătărău
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Heller, Julia
    Autor secundar: Tătărău, Gabriela
    Responsabilitate: Valentina Iordan ; Julia Heller
    Editura: Lider
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2012
    ISBN: 978-973-629-299-6
    Descriere: 159 p.
    Limba: Română
    Subiect: Alimentaţie
    Clasificare: 613.2
    Cota topografică: II 80483
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
596747
Știință și tehnică
Împrumut
Carte tipărită
61/H46
1.Normal
La raft
0
596748
Știință și tehnică
Împrumut
Carte tipărită
61/H46
1.Normal
La raft
0
596749
Știință și tehnică
Împrumut
Carte tipărită
61/H46
1.Normal
La raft
0
596750
Depozit general
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
II 80483
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola