- Chimie alimentară : Manual pentru şcolile tehnice de maiştri
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Moţoc, Dumitru Autor alternativ: Moţoc, Maria Responsabilitate: Dumitru Moţoc ; Maria Moţoc Editura: Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1962 Descriere: 398 p. Limba: Română Clasificare: 543 Cota topografică: II 14116
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
106423
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 14116
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică