- Plante aromatice şi condimentare utilizate în preparatele culinare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Ceauşescu, Maria Elena Autor alternativ: Doru, Gabriela Autor alternativ: Bereşiu, Ileana Responsabilitate: Maria-Elena Ceauşescu Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1989 ISBN: 973-40-0004-7 Descriere: 168 p. Limba: Română Serie: Ştiinţa şi tehnica pentru toţi. Agricultură Clasificare: 64.55:633.82+633.82 Clasificare: 082.1 Ştiinţa şi tehnica pentru toţi Cota topografică: I 12882
Unităţi
- 7 înregistrări • Pagini 2 •
- 1
- 2
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
357808
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
I 12882
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
357809
|
Știință și tehnică
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
63 / C33
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
357810
|
Știință și tehnică
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
63 / C33
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
357811
|
Știință și tehnică
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
63 / C33
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
357812
|
Știință și tehnică
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
63 / C33
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 7 înregistrări • Pagini 2 •
- 1
- 2
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică