Biblioteca Judeţeană "Dinicu Golescu" Argeş

  • Plante aromatice şi condimentare utilizate în preparatele culinare
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Ceauşescu, Maria Elena
    Autor alternativ: Doru, Gabriela
    Autor alternativ: Bereşiu, Ileana
    Responsabilitate: Maria-Elena Ceauşescu
    Editura: Ceres
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1989
    ISBN: 973-40-0004-7
    Descriere: 168 p.
    Limba: Română
    Serie: Ştiinţa şi tehnica pentru toţi. Agricultură
    Clasificare: 64.55:633.82+633.82
    Clasificare: 082.1 Ştiinţa şi tehnica pentru toţi
    Cota topografică: I 12882
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
357808
Depozit general
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
I 12882
1.Normal
La raft
0
357809
Știință și tehnică
Împrumut
Carte tipărită
63 / C33
1.Normal
La raft
0
357810
Știință și tehnică
Împrumut
Carte tipărită
63 / C33
1.Normal
La raft
0
357811
Știință și tehnică
Împrumut
Carte tipărită
63 / C33
1.Normal
La raft
0
357812
Știință și tehnică
Împrumut
Carte tipărită
63 / C33
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola