- Calcule economice în unităţile de alimentație publică. Manual pentru şcoli profesionale, meseria bucătar cofetar
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Badralexe, Paul Autor alternativ: Gheorghiu, Nicolae Responsabilitate: Prof. Paul Badralexe, prof. Nicolae Gheorghiu Editura: Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1979 Descriere: 144 p. : fig.; tab. Limba: Română Clasificare: 51+658.1:64.024.2(075.36) Cota topografică: III 10889
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
246128
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
III 10889
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică