Biblioteca Judeţeană "Dinicu Golescu" Argeş

  • Biotehnologii în industria alimentară : Folosirea enzimelor şi microorganismelor în industria alimentară
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Banu, Constantin
    Colaborator: Stoicescu, Antoaneta
    Colaborator: Vasu, Sabin Sorin
    Responsabilitate: prof. dr. ing. Constantin Banu, prof. dr. Sabin Vasu, şef lucr. dr. ing. Antoaneta Stoicescu,... Coordonator prof. dr. ing. Constantin Banu
    Editura: Tehnică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1987
    Descriere: 511 p.: fig., graf., tab.
    Note: Bibliografie p. 507-511.
    Limba: Română
    Clasificare: 57:62:664
    Clasificare: 577.15:664
    Clasificare: 579.67:664
    Cota topografică: III 15967
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola