Biblioteca Judeţeană "Dinicu Golescu" Argeş

  • Biochimia produselor alimentare. Manual pentru licee de specialitate.
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Dimitriu, Matilda
    Responsabilitate: Matilda Dimitriu
    Editura: Didactică şi Pedagogică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1968
    Descriere: 108 p.
    Limba: Română
    Clasificare: 57 : 664
    Cota topografică: II 25394
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
155542
Depozit general
Împrumut la sala de lectură
Carte tipărită
II 25394
1.Normal
La raft
0
201120
Știință și tehnică
Împrumut
Carte tipărită
57 / D44
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola