- Tehnologii frigorifice în valorificarea produselor alimentare de origine animală
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Niculiţă, Petru Autor alternativ: Purice, Nicolae Responsabilitate: dr. ing. Petru Niculiţă, ing. Niculae Purice Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1986 Descriere: 340 p. : fig., graf., tab. Note: Rezumat în lb. : engleză, franceză, germană, rusă Limba: Română Clasificare: 621.56:664.8.037:664.9 Cota topografică: III 15358
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
324293
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
III 15358
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică