- Tehnologia şi valorificarea produselor animaliere
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Sărbulescu, V. Autor alternativ: Văcaru-Opriş, Ioan Autor alternativ: Roşu, Alexandru Autor alternativ: Velea, Constantin Responsabilitate: V. Sărbulescu, Văcaru-Opriş, A. Roşu, C. Velea Editura: Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1977 Descriere: 320 p. : fig. Limba: Română Subiect: Produse ale animalelor domestice. Carne Clasificare: 637 Cota topografică: III 10247
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
234274
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
III 10247
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică