Biblioteca Judeţeană "Dinicu Golescu" Argeş

  • Tehnologia produselor din carne
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Oţel, Ion
    Responsabilitate: dr. Ion Oţel
    Editura: Tehnică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1979
    Descriere: 424 p.: fig.; tab.; 1 f.pl.
    Note: Destinată lucrătorilor din fabricile de mezeluri, salam de Sibiu, conserve şi semiconserve de carne, lucrătorilor din întreprinderile de profil din Comerţul interior, celor din unităţi agricole socialiste şi cooperatiste care prepară şi comercializează preparate din carne (mezeluri şi afumămături), precum şi produse de tip Gospodina.
    Note: Bibliografie p. 419-423.
    Limba: Română
    Clasificare: 664.91+637.5
    Cota topografică: II 34039
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola