- Tehnologia produselor din carne
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Oţel, Ion Responsabilitate: dr. Ion Oţel Editura: Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1979 Descriere: 424 p.: fig.; tab.; 1 f.pl. Note: Destinată lucrătorilor din fabricile de mezeluri, salam de Sibiu, conserve şi semiconserve de carne, lucrătorilor din întreprinderile de profil din Comerţul interior, celor din unităţi agricole socialiste şi cooperatiste care prepară şi comercializează preparate din carne (mezeluri şi afumămături), precum şi produse de tip Gospodina. Note: Bibliografie p. 419-423. Limba: Română Clasificare: 664.91+637.5 Cota topografică: II 34039
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
251442
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 34039
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică