- Tehnologia produselor de cofetărie şi patiserie : Manual pentru şcolile profesionale comerciale. Anii I şi II
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Gudi, Maria Autor alternativ: Popescu, M. Autor alternativ: Vasilescu, E. Responsabilitate: Maria Gudi ; M. Popescu şi E. Vasilescu Editura: Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1969 Descriere: 528 p. Limba: Română Clasificare: 664.6 Cota topografică: II 13853
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
194209
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 13853
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică