- Tehnologia produselor culinare. Manual pentru şcolile profesionale de comerţ
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Popescu, Marieta Autor alternativ: Vasilescu, Elena Autor alternativ: Gudi, Maria Responsabilitate: Marieta Popescu, Elena Vasilescu, Maria Gudi Editura: Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1964 Descriere: 596 p. Limba: Română Clasificare: 641(075.36) Clasificare: 641.5(075.36) Clasificare: 373.6-67:641.5 Cota topografică: III 3267
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
124920
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
III 3267
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică