Biblioteca Judeţeană "Dinicu Golescu" Argeş

  • Tehnologia preparatelor şi conservelor din carne : Manual pentru şcoli tehnice de maiştri
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Grigoriu, Valentin
    Responsabilitate: Valentin Grigoriu
    Editura: Didactică şi Pedagogică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1963
    Descriere: 520 p.
    Limba: Română
    Clasificare: 664.91 : 637.5(075.3)
    Cota topografică: 66/G84
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
114333
Știință și tehnică
Împrumut
Carte tipărită
66 /G84
1.Normal
La raft
0
114334
Știință și tehnică
Împrumut
Carte tipărită
66/G84
1.Normal
La raft
0
Multimedia
Cuprins 66/G84
1  
zoom out 100% zoom in
Caută previous search next search
Cuprins - 66-G84  Descărcare
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola