- Tehnologia preparatelor din carne : Manual pentru şcoli profesionale de ucenici
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Cherciu, Ion Autor: Sîrbu, Petru Responsabilitate: Ion Cherciu, Petre Sîrbu Editura: Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1961 Descriere: 276 p. Limba: Română Clasificare: 637'6:664.9 Cota topografică: II 13761
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
101134
|
Știință și tehnică
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
66 / C41
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
101135
|
Depozit general
|
Împrumut la sala de lectură
|
Carte tipărită
|
II 13761
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică