Biblioteca Judeţeană "Dinicu Golescu" Argeş
Languages
Covers

Bereşiu, Ileana

Personal Name: Bereşiu, Ileana
Agency: RO: BJAG
Works: 5 works in 5 publications in 1 languages
Plante aromatice şi condimentare utilizate în preparatele culinare by: Ceauşescu, Maria Elena; Bereşiu, Ileana; Doru, Gabriela (Language materials, printed)
Preparate culinare din legume mai puţin folosite by: Bereşiu, Ileana; Ciofu, Ruxandra; Frumuşelu, Laurenţiu (Language materials, printed)
Cultura ardeiului şi tehnologia producerii boielei de ardei by: Bereşiu, Ileana; Voinea, Marin (Language materials, printed)
Materii prime vegetale pentru prelucrarea industrială şi casnică by: Bereşiu, Ileana; Frumuşelu, Laurenţiu; Bendorf, Florica (Language materials, printed)
Cultura mazării şi producerea conservelor de mazăre by: Bereşiu, Ileana (Language materials, printed)
Please change your password