Biblioteca Judeţeană "Dinicu Golescu" Argeş
Limba
Coperţi

Bereşiu, Ileana

Nume Persoană: Bereşiu, Ileana
Țara sursă: RO: BJAG
Lucrări: 5 lucrari in 5 publicatii in 1 limbi
Plante aromatice şi condimentare utilizate în preparatele culinare de: Ceauşescu, Maria Elena; Bereşiu, Ileana; Doru, Gabriela (Text tipărit)
Preparate culinare din legume mai puţin folosite de: Bereşiu, Ileana; Ciofu, Ruxandra; Frumuşelu, Laurenţiu (Text tipărit)
Cultura ardeiului şi tehnologia producerii boielei de ardei de: Bereşiu, Ileana; Voinea, Marin (Text tipărit)
Materii prime vegetale pentru prelucrarea industrială şi casnică de: Bereşiu, Ileana; Frumuşelu, Laurenţiu; Bendorf, Florica (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola