Biblioteca Judeţeană "Dinicu Golescu" Argeş

Segal, Rodica

Nume Persoană: Segal, Rodica
Țara sursă: RO: BJAG
Lucrări: 10 lucrari in 10 publicatii in 1 limbi
Metode moderne privind îmbogăţirea valorii nutritive a produselor alimentare de: Segal, Brad; Costin, Gheorghe; Segal, Rodica (Text tipărit)
Orientări actuale în nutriţie de: Mincu, Iulian; Segal, Rodica; Popa, Elena; Segal, Brad (Text tipărit)
Aplicaţii şi probleme de tehnologie în industria alimentară de: Segal, Rodica; Georgescu, Drăguţa; Muscă, Lelia; Răşănescu, Ioan (Text tipărit)
Analiza senzorială a produselor alimentare de: Segal, Rodica; Barbu, Irina (Text tipărit)
Factori de protecţie prezenţi în produsele alimentare de: Segal, Brad; Segal, Rodica; Cotrău, Marţian (Text tipărit)
Metode rapide de analiză în industria alimentară de: Segal, Brad; Segal, Rodica (Text tipărit)
Tehnologia produselor alimentare de protecţie de: Segal, Brad; Segal, Rodica (Text tipărit)
Citoprotecţia şi alimentaţia de: Dumitrescu, Constantin P.; Segal, Brad; Segal, Rodica (Text tipărit)
Valoarea nutritivă a produselor agroalimentare de: Segal, Rodica; Segal, Brad; Gheorghe, Vasile; Teodoru, Vitalie (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola